partner nieuws

InduTeq, Kenteq en Remeha scholen docenten techniek bij over eVita HRe®-ketel

Installatiebranche

InduTeq, Kenteq en Remeha hebben 100 (v)mbo-docenten op het gebied van installatie- en elektrotechniek bijgeschoold over de nieuwe technieken in de eVita HRe®-ketel. De docenten hebben in de trainingen kennis genomen van de technische aspecten van de ketel en hebben in de praktijk kunnen zien hoe de ketel werkt.

De eVita HRe®-ketel van Remeha is de eerste HRe®-combi-ketel ter wereld. Het is een cv-ketel voor warmte, warm water én elektriciteit. De eVita produceert 1000 Watt elektriciteit, waarmee men tot wel 25% van de energienota kan besparen. Bovendien komt de energie die de eVita opwekt tot stand met 60% minder CO2-uitstoot dan in een grote elektriciteitscentrale.

Samen met het bedrijfsleven en het technisch beroepsonderwijs ontsluit InduTeq een vertaling van nieuwe technologieën naar praktische kennis voor docenten in het technisch beroepsonderwijs. InduTeq organiseert masterclasses en workshops, en ontwikkelt leer- en lesmaterialen voor het onderwijs.

De trainingen worden aangeboden door Remeha. Op donderdag 13 oktober 2011 wordt de training herhaald. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met InduTeq, Bianca de Jong, tel. 035 750 44 06. Aanmelden kan via www.induteq.nl.

Reageer op dit artikel