nieuws

Warmteservice opent vestiging in Naarden

Installatiebranche

Groothandelsketen Warmteservice opende onlangs een nieuwe vestiging in Naarden. De groothandel telt daarmee nu 61 vestigingen.

Warmteservice opent vestiging in Naarden

Harry de Koter zal de nieuwe vestiging in Naarden leiden. Hij is een bekende voor veel klanten. De afgelopen 25 jaar werkte hij al als bedrijfsleider bij Warmteservice Leiden, Purmerend en Haarlem.

 

Locatie Naarden

“Deze nieuwe vestiging is de eerste in rij voor 2019. We waren al langere tijd op zoek naar een goede locatie in Naarden. En nu op de Energiestraat 9B hebben wij een prachtige bedrijfsruimte gevonden.” Dat vertelt Berry de Bruin, directeur marketing.

 

Uitbreiding locaties

In 2018 opende de groothandel in verwarmingsmaterialen, cv-ketels en sanitair ook al vijf nieuwe vestigingen, namelijk in Gorinchem, Maastricht, Den Haag-Ypenburg, Zaandam en Schagen. Met de opening in Gorinchem stond de teller toen op 60. Naar aanleiding daarvan zei directeur marketing De Bruin: “We zien nog veel potentie op verschillende locaties in Nederland.“

 

Meer dan 100.000 artikelen

Warmteservice levert meer dan 100.000 artikelen op het gebied van verwarming, sanitair, dakbedekking en de benodigde installatiematerialen.

Reageer op dit artikel