nieuws

Cox Geelen overgenomen door Duits bedrijf

Installatiebranche

Cox Geelen in Eijsden, producent van rookgasafvoersystemen, warmtepompkappen en prefabschoorstenen, is sinds 4 januari in handen van de Duitse firma Skoberne Gmbh.

Cox Geelen overgenomen door Duits bedrijf

De nieuwe eigenaar heeft 100% van de aandelen overgenomen van de Bergschenhoek Groep. “Dit is een goeddoordachte, toekomstgerichte transactie op basis van hechte persoonlijke relaties”, aldus Heike Skoberne, CEO van Skoberne. “Beide bedrijven werken al meer dan 25 jaar succesvol samen. Door deze fusie willen we de toekomstige groei van beide bedrijven veilig stellen.”

Roger Lippertz, Algemeen directeur Cox Geelen, vult aan:  “Als gevolg van deze fusie kunnen we ook de productlijnen van beide bedrijven nog beter op elkaar laten aansluiten. Zo worden we nog een completere systeemaanbieder, waar onze klanten zeker ook baat bij gaan hebben”.

Skoberne GmbH bestaat ruim 30 jaar, heeft 2 productielocaties in Pfungstadt, Zuid-Duitsland en 70 werknemers. Op het terrein van 10.000 vierkante meter worden kunststof rookgasafvoerproducten en diverse schachtsystemen geproduceerd.

Reageer op dit artikel