nieuws

‘Week van de installateur’

Installatiebranche

De Elektro Vakbeurs en Installatie Vakbeurs vinden in september voor het eerst plaats onder één dak en in dezelfde week. Met deze ‘Week van de installateur’ speelt de beursorganisatie in op de trend van ‘integraal installeren’.

‘Week van de installateur’

De vakbeurzen draaien om nieuwe technieken, systemen, gereedschappen en marktontwikkelingen voor de E- en de W-installateur. Daarnaast zijn er productpresentaties, demonstraties, workshops en Guided Tours.

Eigen bezoekersdoelgroepen

Elektro Vakbeurs en Installatie Vakbeurs behouden hun eigen identiteit en richten zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen.

Zo richt Elektro Vakbeurs zich op alle disciplines uit de elektrotechniek: van verlichting tot beveiliging en van automatiseringssystemen tot meet- en regelapparatuur.

Op Installatie Vakbeurs vindt men alles op het gebied van installatietechniek: van leidingsystemen tot warmtepompen en van waterbehandeling tot energie- en besparingstechnieken.

Integraal installeren

De trend ‘Integraal installeren’ krijgt extra aandacht. Installateurs zijn vrij om een kijkje te nemen bij de ‘andere’ discipline. Ook is er het ‘E&W installatie platform’, waar exposanten vertegenwoordigd zijn die zich al richten op zowel de E- als W-installateur.

Verder staan actuele thema’s als ‘Energie & Duurzaamheid’, ‘Thuistechnologie’ en ‘Personeel in de technische installatiebranche’ centraal tijdens deze week.

Elektro Vakbeurs en Installatie Vakbeurs

De twee beurzen voor de installateur, Elektro Vakbeurs en Installatie Vakbeurs, zijn van 11 tot en met 13 september tijdens de Week van de installateur in Evenementenhal Hardenberg.

Meer informatie: www.elektrovakbeurs.nl en www.installatie-vakbeurs.nl.

Reageer op dit artikel