nieuws

Van Dorp neemt Aircoheat en Koudetechniek Holland over

Installatiebranche

Van Dorp gaat Aircoheat B.V. en Koudetechniek Holland B.V. uit Woerden overnemen.

Van Dorp neemt Aircoheat en Koudetechniek Holland over

Aircoheat installeert, beheert en onderhoudt sinds 1972 klimaatbeheersingsinstallaties, zoals warmtepompen en airconditioners. Het bedrijf heeft een omzet van circa 3 miljoen euro.

 

Van Dorp en Aircoheat

Van Dorp verstevigt met de overname zijn strategische positie in Midden-Nederland en de expertise op het vlak van koel- en koudetechniek. Aircoheat heeft voor Van Dorp niet alleen een ideale ligging in het midden van het land, maar past ook op maatschappelijk vlak goed bij de organisatie. Aircoheat besteedt, net als Van Dorp, veel aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

Van Dorp

Van Dorp is een technisch dienstverlener met 1.000 medewerkers en 14 vestigingen verspreid door heel Nederland. Het bedrijf levert een totaalpakket aan technische diensten en facilitaire dienstverlening.

 

Lees ook:

Engie Services nog steeds koploper Cobouw50

 

 

Reageer op dit artikel