nieuws

W-installateurs maken meer winst

Installatiebranche

Voor de installatiebranche was het jaar 2016 een bijzonder positief jaar, zegt marktonderzoeker Han van Es. Bij 45 procent van de W-installateurs steeg de omzet en 37 procent maakte ook meer winst.

W-installateurs maken meer winst

Voor 2017 zijn de verwachtingen van de branche nog hoger gespannen. Van de ondervraagde installateurs voorziet 69 procent een stijging van het netto-bedrijfsresultaat. Slechts 3 procent verwacht het jaar met minder winst af te sluiten.

 

Deze en andere cijfers en trends schetst Han van Es in het Marketingrapport Installatiebranche W-sector 2017. Dit rapport biedt een overzicht van het inkoopgedrag, de toeleveranciers en hun marktposities, het mediagebruik en de ontwikkelingen in de werktuigbouwkundige installatiebranche in Nederland.

 

Lees het hele artikel van Han van Es in onze rubriek Achtergrond

Reageer op dit artikel