nieuws

Speeddaten over verduurzaming woningen Haaglanden

Installatiebranche

De negen gemeenten van de regio Haaglanden/Den Haag organiseren donderdagmiddag 18 mei van 13.30 tot 17.30 uur een bedrijvenbijeenkomst over duurzaam woningonderhoud voor installateurs, bouwbedrijven, adviseurs en intermediairs zoals de regionale energieloketten.

Speeddaten over verduurzaming woningen Haaglanden
Shutterstock

Gemeenten zullen de komende jaren de aanjagers zijn van het verduurzamen van woningen en gebouwen. Met de hulp van installateurs, bouwbedrijven, adviseurs en intermediairs zoals de regionale energielokketten zullen ze zich richten op het stap voor stap gasloos maken van de bestaande woningvoorraad.

Positie installatiebedrijf

Hoe positioneer je je als installatiebedrijf in deze ontwikkeling? Wat doen de regiogemeenten allemaal al? Met welke partners kun je samenwerken? Daarover organiseren de negen gemeenten van de regio Haaglanden/Den Haag op donderdagmiddag 18 mei van 13.30 tot 17.30 uur een bedrijvenbijeenkomst op het landgoed Te Werve in Rijswijk. Daarbij kunnen de deelnemende gemeenten en bedrijven elkaar en elkaars werkwijze leren kennen. In korte pitches kunnen bedrijven of gemeentes zich presenteren. Daarna kunnen ze ‘speeddaten’ om met elkaar kennis te maken. 

Wie wil deelnemen aan deze bijeenkomst kan mailen naar energieloket@denhaag.nl

Reageer op dit artikel