nieuws

Beste koelmonteur van Nederland

Installatiebranche

Beste koelmonteur van Nederland
NVKL

Robin Smets, student aan het KWI College en werkzaam bij Engie Panningen mag zich een jaar lang de beste koelmonteur van Nederland noemen. Hij is de winnaar van de nationale vakwedstrijden Koudetechniek.

 

Tijdens de Klimaatvak in evenementenhal Gorinchem vond de finale plaats van Skill 38 Refrigeration & Airconditioning, de Nationale vakwedstrijd Koudetechniek. Op de stand van de branchevereniging voor koudetechniek NVKL werkten vier koelmonteurs aan een koudetechnische en elektrotechnische opdracht. De monteurs deden dat op 28, 29 en 30 maart  2017, onder de belangstellende blikken van de beursbezoekers.

Nederlands Kampioen

Robin Smets (Engie Panningen), Arno van Lier (Koeltex Haelen), Dani Nieboer (Mueller Services) en Sam van Dongen (WKZ Apeldoorn) waren de vier finalisten van de vakwedstrijd die op de Klimaatvak de degens kruisten. De jury selecteerde Robin Smets als de beste finalist. Hij zal als nationaal kampioen voor Nederland deelnemen aan de 44e Worldskills in Abu Dhabi van 14 tot en met 19 oktober 2017.

Reageer op dit artikel