nieuws

Vaillant gaat online adviesgesprekken voeren

Installatiebranche

Vaillant Group introduceert op tpaonline.nl een online omgeving waarin engineers, adviseurs en architecten online adviesgesprekken kunnen voeren met deskundigen.

Vaillant gaat online adviesgesprekken voeren

 

Het gaat om online adviesgesprekken met één van de technische projectadviseurs van Vaillant. Voorbeelden van onderwerpen die worden genoemd door de leverancier van klimaattechniek zijn onder meer subsidieregelingen, technisch projectadvies of hulp bij EPG-berekeningen.
 

Online adviesgesprek

Met TPAonline wil Vaillant Group op een ‘eenvoudige en laagdrempelige manier snel een deskundig antwoord geven op uiteenlopende vragen’. Via de tool kan op elk gewenst moment een afspraak worden ingepland voor een online adviesgesprek.De tool is online te bereiken, zonder een applicatie te downloaden. Via een code krijgt de klant toegang tot een gedeelde omgeving waarin klant en adviseur, eventueel via video, contact hebben met elkaar. 


Laagdrempelig alternatief

Volgens Mark van de Ree, salesengineer bij Vaillant zijn er veel vragen in de markt: “Maar men is over het algemeen terughoudend met het inplannen van een afspraak voor persoonlijk advies. Het inplannen van een afspraak op locatie voor een oriënterend gesprek of advies wordt al snel als tijdrovend beschouwd. Met TPAonline bieden we een laagdrempelig alternatief.”

Reageer op dit artikel