nieuws

Nieuw bedrijfspand voor Grünbeck Waterbehandeling

Installatiebranche

Grünbeck Waterbehandeling heeft sinds eind 2016 zijn intrek genomen in een nieuw bedrijfspand in Oldenzaal. Grünbeck is één van de eerste bedrijven op het nieuwe industrieterrein Jufferbeek Zuid.

Nieuw bedrijfspand voor Grünbeck Waterbehandeling

 

Grünbeck Waterbehandeling, een dochter van het Duitse Grünbeck Wasseraufbereitung GmbH, is sinds 2013 gevestigd in Nederland. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontharden, ontijzeren, desinfecteren en ontzouten van oppervlaktewater, grondwater, leidingwater en afvalwater.

Reverse-osmose-installaties

Grünbeck heeft onder meer reverse-osmose-installaties (RO-installaties) ontwikkeld. Daarmee behandelt het bedrijf het water in cv-installaties en stoomketels van bedrijven, utiliteitsgebouwen en particuliere huishoudens.

Inventarisatie

Nick Liebrand, directeur van Grünbeck: “Nederland ziet steeds meer het voordeel van waterbehandelingstechnieken in. Als nuchtere en pragmatische Tukkers beginnen we altijd met een inventarisatie. Als organisatie beschikt Grünbeck – met meer dan 800 medewerkers verspreid over meer dan 70 locaties wereldwijd – over een eigen ontwikkeling- en engineeringsafdeling, laboratorium en productieafdeling. Hierdoor hebben we na die inventarisatie voor iedere klant altijd een passende oplossing in huis.”

Reageer op dit artikel