nieuws

Hoppenbrouwers Techniek Dongen breidt uit

Installatiebranche

Installatiebedrijf Ansiet Warmteservice draagt vanaf 1 maart 2017 zijn klanten over aan Hoppenbrouwers Techniek in Dongen. De huidige directieleden van Ansiet, Piet van Loon en Frans Haest, besloten vanwege hun leeftijd te stoppen met het bedrijf.

Hoppenbrouwers Techniek Dongen breidt uit

 

Vorig jaar sloot René Van Loon, broer van Piet van Loon, zich met zijn bedrijf Van Loon Elektro al aan bij Hoppenbrouwers Techniek. Piet van Loon en Frans Haest besloten dit jaar om het klantenbestand van hun erkend gas- en watertechnisch installatiebedrijf in Dongen ook over te dragen aan Hoppenbrouwers Techniek.

Vacatures W-installateurs

Hoppenbrouwers Techniek in Dongen kan klanten daardoor nu bedienen op het gebied van elektrotechniek, beveiliging en werktuigbouwkundige installaties. Hoppenbrouwers is voor de vestiging in Dongen nog op zoek naar personeel met kennis van W-installaties. Geïnteresseerden kunnen online solliciteren bij het bedrijf.

Reageer op dit artikel