nieuws

Feenstra neemt onderhoudscontracten Unica over

Installatiebranche

Feenstra neemt ruim vijfduizend onderhoudscontracten voor woningen over van technisch dienstverlener Unica. Het betreft zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers in de regio midden-Nederland.

Feenstra neemt onderhoudscontracten Unica over

Technisch dienstverlener Unica richt zich op de zakelijke markt en het onderhouden van cv-installaties in woningen past niet meer in de strategie van het bedrijf. Daarom heeft het bedrijf besloten deze activiteiten af te stoten. De zes Unica-medewerkers worden ingezet bij Feenstra, waardoor alle banen behouden blijven.

Een miljoen contracten

Feenstra verzorgt in ons land circa een miljoen onderhoudscontracten voor woninggebonden installaties. “De installatietak en de medewerkers van Unica komen helemaal tot hun recht in ons op de woningbouw gespecialiseerde bedrijf”, stelt Henjo Groenewegen, algemeen directeur van Feenstra.

Continuïteit

Vestigingsdirecteur Ivo Olde Meule van Unica juicht de overname door Feenstra toe. “De overname van de onderhoudscontracten door Feenstra zorgt voor continuïteit voor onze klanten én onze medewerkers en dat is voor ons van groot belang.”

Reageer op dit artikel