nieuws

Dik Geelen directeur Procurement & Supply Chain bij Unica

Installatiebranche

Per 1 november 2016 is Dik Geelen begonnen als directeur Procurement & Supply Chain bij Unica. Dit is een nieuwe functie binnen Unica.

Dik Geelen directeur Procurement & Supply Chain bij Unica

Supply chain management verbindt volgens Unica de buitenwereld met de interne organisatie van het bedrijf. Ook stimuleert het samenwerking en waardeontwikkeling in de keten.

Inkoop

Dik Geelen (44) bekleedde diverse inkoopfuncties. Voor zijn baan bij Unica was hij werkzaam als directeur Procurement bij Stork. Ook werkte hij bij Imtech Benelux en bij adviesbureau Significant, voorheen PwC.

NRS en SIGB

Geelen is ook voorzitter van de NEVI Research Stichting (NRS). Deze stichting bevordert wetenschappelijk inkoop onderzoek en onderwijs. Verder is hij lid van de Stuurgroep Inkoop Grote Bedrijven (SIGB). Dit is een netwerk dat zich onder andere bezig houdt met kennisuitwisseling en opinievorming rondom procurement en supply chain.
 

Reageer op dit artikel