nieuws

De Groot Installatiegroep Drentse Onderneming van het Jaar

Installatiebranche

De Groot Installatiegroep is “Drentse Onderneming van het Jaar”. Dat werd dinsdagavond 15 november bekendgemaakt in Theater/Bioscoop De Nieuwe Kolk in Assen.

De Groot Installatiegroep Drentse Onderneming van het Jaar

 

De Groot kreeg de prijs vooral om zijn inzet voor de samenleving. “Het bedrijf zet zich in voor techniek bij vrouwen, is mantelzorgvriendelijk en heeft een eigen stichting waaruit het maatschappelijk projecten in binnen en buitenland steunt”, staat in het juryrapport. Ook het investeren in de toekomst, het omgaan met duurzaamheid en de visie van De Groot ten aanzien van scholing werd door de jury geprezen.

Erkenning voor team

Algemeen directeur Marcel de Groot is trots op de prijs, maar nog trotser op zijn team. “Wij staan voor onze mensen klaar, maar onze mensen staan elke dag ook voor ons klaar. Dat we de prijs hebben gewonnen is met name een erkenning voor hen, zij zijn degene die de klus moeten klaren.” Half december zal met alle 500 personeelsleden geproost worden op de overwinning.

Reageer op dit artikel