nieuws

Wassink en Lankhof nemen HtW over

Installatiebranche

Wassink Installatie heeft per 8 oktober 2015 de activiteiten van het op 22 september failliet verklaarde HtW Installatietechniek overgenomen. Uitzondering hierop vormen de Inbraak- en Brandbeveiligingscontracten. Die zijn overgenomen door Lankhof Beveiliging uit Aalten.

Wassink en Lankhof nemen HtW over

Wassink neemt alle elektrotechnische-, cv- en loodgieterswerkzaamheden voor zowel de particuliere als zakelijke markt over van HtW. Ook de service- & onderhoudsactiviteiten en projectmatige werkzaamheden worden volledig geïntegreerd in Wassink Installatie. Een aantal personeelsleden van HtW wordt ook overgenomen.

Wassink

Wassink is een middelgroot installatiebedrijf met ongeveer 100 medewerkers. De totaalinstallateur heeft een hoofdvestiging in Winterswijk en een vestiging in Doetinchem.

Reageer op dit artikel