nieuws

Installatie Techniek Vriezenveen overgenomen

Installatiebranche

Installatieburo Bertus Huisman heeft Installatie Techniek Vriezenveen (ITV) overgenomen. Dat meldt dagblad Tubantia vandaag.

Installatie Techniek Vriezenveen werd op 8 april 2015 failliet verklaard. Bij het installatiebedrijf werkten op dat moment twintig mensen. Het bedrijf werd opgericht op 1 januari 2008 als opvolger van het 112 jarig bestaande Voerknecht Installatiebedrijf BV.

Installatiebureau Bertus Huisman heeft op dit moment 55 mensen in dienst. Het bedrijf werd opgericht in 1929 als een winkel in radio’s en rijwielen. Sinds de jaren ’80 is het een landelijk opererend totaalinstallateur. Naast een kantoorpand in Daarlerveen, heeft het bedrijf een magazijn aan de Aziëlaan in Vroomshoop.

Reageer op dit artikel