nieuws

Aansluittabel Honeywell wordt app

Installatiebranche

Honeywell heeft de Aansluittabel voor zijn thermostaten doorontwikkeld tot een app voor de iPhone. Met de app kunnen installateurs de juiste combinatie selecteren van Honeywell-thermostaten en cv-toestellen.

Aansluittabel Honeywell wordt app

Honeywell-thermostaten werken op elk cv-toestel. Maar de installateur heeft wel wat kennis nodig om de juiste combinaties te selecteren. Daarvoor heeft  Honeywell, in samenwerking met de ketelfabrikanten, een Aansluittabel samengesteld. Deze tabel kwam tot nu toe twee keer per jaar op papier uit en is nu ook als app voor de iPhone beschikbaar.

Instructiefilms

Naast de aansluitgegevens kunnen de app-gebruikers ook installatie- en programmeervideo’s bekijken via het YouTube-kanaal van Honeywell. De app wordt continu bijgewerkt en is dus altijd up-to-date.

Papieren tabel

De papieren Aansluittabel en de pdf-versie blijven beide beschikbaar en zijn aan te vragen via infolijn@honeywell.com.

Reageer op dit artikel