nieuws

Game leert jongeren samenwerken in de techniek

Installatiebranche

In de educatieve game Professionals 3: Comfort Crisis kunnen jongeren van 10 tot 14 op een spannende manier kennis maken met de rijke en gevarieerde wereld van techniek. In een reddingsteam moeten de spelers technische installaties repareren in een vervallen stad en het comfort weer terugbrengen.

Game leert jongeren samenwerken in de techniek

Professionals 3: Comfort Crisis is de derde van een serie educatieve games ontwikkeld in opdracht van opleidingsinstituut OTIB. De spelers kruipen in de huid van verschillende professionals uit de branche.

Specialismen

De game laat spelers kennismaken met de veelzijdigheid van techniek: de vele beroepen in de techniek, het oplossen van technische problemen, de creativiteit en het belang van techniek. De spelers kunnen door goed samen te werken en elkaars technische specialismen te gebruiken alles repareren.

Veilig

De game kan zowel solo als met twee tot vier spelers binnen een veilige omgeving op internet worden gespeeld. De spelers kunnen hun resultaten bewaren, waardoor het spel in de klas en thuis kan worden gespeeld. Spelenderwijs zullen de communicatie- en teamvaardigheden van de jonge spelers worden gevoed, getest en geprikkeld.

Reageer op dit artikel