nieuws

Beste fitters Zuid- en Noord-Nederland

Installatiebranche

De derde en vierde voorronde van ‘de Beste fitter van Nederland’ hebben weer sterke finalisten opgeleverd. Dennis Raaijmakers van Tegelzettersbedrijf Raaijmakers won in Eindhoven. In Heerenveen won Albert Snippe van Totaalinstallateur Jansen-Meppelink.

Beste fitters Zuid- en Noord-Nederland

In de 3e voorronde van ‘De beste fitter van Nederland 2011’ in het Evoluon in Eindhoven won Dennis Raaijmakers van Tegelzettersbedrijf Raaijmakers in Gemert. Hij liet respectievelijk Bart-Jan Maas van Van Bree Installatietechniek en Saniboutique in Deurne en Bas van Berkel van Installatiebedrijf Kwekel in Den Bosch achter zich. Dit drietal vertegenwoordigt Zuid-Nederland tijdens de finale.

Vierde voorronde

In het Thialf-stadion van Heerenveen, de vierde voorronde, triomfeerde Albert Snippe van Totaalinstallateur Jansen-Meppelink. Jan Anne Perdon van Perdon Installatietechniek werd tweede. Robert Luppens van Dries Rolde volgde op korte afstand als derde. Zij vertegenwoordigen Noord-Nederland in de finale.

Finale

Op dinsdag 5 april was de 1e voorronde in Rotterdam, op donderdag 7 april was de 2e in Teuge, op dinsdag 12 april de 3e in Eindhoven, op donderdag 14 april de 4e in Heerenveen. Morgen, dinsdag 19 april, zal de laatste voorronde zijn Aalsmeer. Daarna strijden alle finalisten om de titel ‘Beste fitter van Nederland’ tijdens de finale op op 12 mei in de Fabrique in Utrecht.

Fotoverslag

Ga voor een fotoverslag van de voorrondes naar debestefittervannederland.nl

Reageer op dit artikel