artikel

Technici sanitaire technieken gezocht voor innovatiegroep TVVL

Installatiebranche

De TVVL Expertgroep Sanitaire Technieken (ST) gaat een “Innovatiegroep ST” oprichten. TVVL is daarvoor op zoek naar enthousiaste, ervaren ST-technici met HBO werk- en denkniveau.

De TVVL Expertgroep Sanitaire Technieken (ST) ontwikkelt, deelt en verspreidt kennis op het gebied van sanitaire technieken. In de Innovatiegroep kunnen de deelnemers van gedachten wisselen over nieuwe ontwikkelingen en ideeën inbrengen voor onderzoeksonderwerpen en richtlijnen.

Bijeenkomsten

De leden van de ‘Innovatiegroep ST’ ontmoeten elkaar en de Expertgroep ST in principe twee maal per jaar, tijdens een voorjaars- en een najaarsbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomsten doet de Expertgroep ST verslag van de lopende activiteiten. Vervolgens worden thema’s en lopende onderzoeken behandeld.

NEN 1006

In de eerste bijeenkomst staat de ontwerpversie op de agenda van de norm voor drinkwaterinstallaties, NEN 1006 (2013).

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met het verenigingsbureau van TVVL via 033 – 434 57 50. Aanmelden kan ook via e-mail naar n.dekker@tvvl.nl met vermelding van NAW-gegevens, functie, ervaring en interesse in drinkwater en/of afvalwater. Deelnemen aan de Innovatiegroep ST is kosteloos en mogelijk zonder lidmaatschap van TVVL.

Reageer op dit artikel