nieuws

Met korting naar Warmtepomp Congres

energie

Lezers van Gawalo, vakblad Warmtepompen en Installatie Journaal kunnen met korting naar het Nederlands Warmtepomp Congres 2018. Het congres is op 10 oktober in Den Bosch tijdens de vakbeurs Energie.

Met korting naar Warmtepomp Congres

Het Nederlands Warmtepomp Congres is een initiatief van Vakblad Warmtepompen en het Nederlands Platform Warmtepompen (NPW). Tijdens het congres gaan experts in op de maatschappelijke, financiële en technische aspecten van de energietransitie in de gebouwde omgeving.

Draagvlak energietransitie

In een plenaire presentatie gaat hoogleraar Anke van Hal in op de ‘menselijke kant’ van de energietransitie. Hoe zorgen we voor draagvlak voor de energietransitie?

 

Kosten warmtepomp

De bezoekers kunnen vervolgens kiezen uit verschillende deelsessies. Zo zijn er sessies over de kosten van een warmtepomp, de technische keuzemogelijkheden, projecten met warmtepompen en actuele ontwikkelingen rond koudemiddelen.

Leestips: 

 

Energietransitie gebouwde omgeving

Het inhoudelijke programma wordt afgesloten met een paneldiscussie waarin deskundigen uit verschillende organisaties met elkaar en met de zaal in gesprek gaan. Wat is ervoor nodig om de energietransitie in de gebouwde omgeving tot een succes te maken? Daarna kunnen de bezoekers napraten tijdens een netwerkborrel.

Leestip: Businesscase nodig voor aardgasvrije gebouwen

 

Innovatie Award Uneto-VNI

Tijdens het congres wordt de Uneto-VNI Innovatie Award uitgereikt. Met de Award wil Uneto-VNI laten we zien dat de installatiesector trots is op zijn prestaties. ‘Installatietechniek maakt het verschil in de gebouwde omgeving en in onze maatschappij. ‘We leveren niet alleen grote toegevoegde waarde voor onze klanten, maar zijn ook doorslaggevend bij het oplossen van maatschappelijke vraagstukken, zoals energiebesparing en verduurzaming’, aldus Uneto-VNI. Met de Energy Academy Europe in Groningen, won Engie Services vorig jaar de eerste Uneto-VNI Innovatie Award.

 

Aanmelden Warmtepomp congres

Meer informatie over het congres, het (voorlopige) programma en de wijze van aanmelden staat op de website van het Nederlands Warmtepomp Congres. Abonnees van Gawalo betalen voor het congres  169 euro exclusief btw. Het reguliere tarief is 269 euro exclusief btw per persoon. Ook ontvangen deelnemers het Vakblad Warmtepompen één jaar zonder extra kosten. Het gaat om zes edities ter waarde van 150 euro.

 

Vakbeurs Energie

Vakbeurs Energie is 9, 10 & 11 oktober 2018 in Den Bosch. Wie inschrijft voor het Warmtepomp Congres krijgt automatisch een gratis toegangskaart voor de beurs.

Reageer op dit artikel