nieuws

Vakmedianet hoofdmediapartner Vakbeurs Energie 2017 en Ecomobiel

energie

Sdu en Vakmedianet, de uitgever van Gawalo, zijn hoofdmediapartner van Vakbeurs Energie 2017 en Ecomobiel.

Vakmedianet hoofdmediapartner Vakbeurs Energie 2017 en Ecomobiel
Dit houdt onder andere in dat Sdu/Vakmedianet de officiële beursspecial met catalogus en beursplattegrond uitgeven. Abonnees van Gawalo krijgen deze special toegestuurd.

Duurzame energieopwekking

Vakbeurs Energie richt zich op duurzame energieopwekking en energiebesparing. Ecomobiel gaat over duurzame mobiliteit en mobiliteitstoepassingen. De evenementen zijn alleen toegankelijk voor professionals.  Met de toegangsbadge voor Vakbeurs Energie is Ecomobiel gratis te bezoeken.

Energieopslag

Op Vakbeurs Energie zijn innovaties te zien, maar worden ook voor installateurs interessante bijeenkomsten gehouden. Zoals de Energy Storage Day 2017. Tijdens dit evenement worden concrete energieopslagprojecten met innovatieve technologie gepresenteerd. Ook staan het mini-congres Hoe betrouwbaar zijn onze meetgegevens energie en een bijeenkomst over pv in de praktijk op de planning.

Awards

Tijdens de Energiebeurs worden awards uitgereikt. Er is een onderscheiding voor de Energie Professional van het jaar 2017.  Verder gaat er een award naar het Energie Talent van het jaar 2017.Vakbeurs Energie 2017 en Ecomobiel zijn van 10 tot en met 12 oktober 2017 in de Brabanthallen in s-Hertogenbosch. Aanmelden kan via deze link.

Reageer op dit artikel