partner nieuws

Een kijkje in het brein van Europa’s BIM experts: BIM Insights Papers

digitalisering

Een kijkje in het brein van Europa’s BIM experts: BIM Insights Papers

Speciaal voor fabrikanten, installateurs en designers lanceert MEPcontent een nieuwe reeks kennisdocumenten: de BIM Insights Papers.

Europa’s beste BIM experts hebben meegewerkt aan deze Papers om u te informeren over de laatste BIM-trends en ontwikkelingen. Hierbij wordt ingegaan op de voordelen van het grootste MEP-platform in Europa: MEPcontent.eu, wat engineers verlangen van fabrikanten in hun installatieprojecten en wat fabrikanten doen om marktleider te worden of te blijven.

De BIM Insight Papers zijn gebaseerd op de webinar-reeks BIM Insights Sessions, die afgelopen maanden gehost zijn door MEPcontent. De Papers zijn gratis te downloaden vanaf mepcontent.eu.

Papers

De volgende Papers zijn beschikbaar:

·        BIM-content: wat zijn de eisen van MEP engineers

Dit paper vertelt meer over BIM content vereisten en welke tools en apps u kunt gebruiken om snel en efficiënt een project vorm te geven. Ook bevat het een demo gegeven door PeoplePower: dé expert op het gebied van het maken van tekeningen en BIM-modellen en het beheer van dergelijke gebouwinformatie.

·        BIM-trends voor ingenieurs, installateurs en designers

Raak in minder dan 15 minuten up-to-date over trends en ontwikkelingen die uw werk en uw toekomst als MEP-specialist zullen raken.

·        BIM-content creatie

Welke verschillende BIM-bestandstypes zijn er? Hoe worden deze geproduceerd in de content factory? In dit Paper leest u hier meer over en leert u welke formaten relevant zijn voor MEP-engineers en modelleurs.

Webinars

Deelnemen aan onze volgende webinars?
Vanaf september begint de volgende serie BIM Insights Sessions webinars, speciaal voor fabrikanten. Meer informatie en het registratieformulier zijn te vinden op MEPcontent.eu.

 

Reageer op dit artikel