partner nieuws

MEGGER TPT210 & TPT220 spanningstesters met een meetbereik tot 1.000 V

digitalisering

MEGGER TPT210 & TPT220 spanningstesters met een meetbereik tot 1.000 V

Beide instrumenten bieden een eenvoudige testfunctie voor 30 mA aardlekschakelaars. Bij een test tussen fase en aarde wordt de aardlekschakelaar niet aangesproken. Het instrument biedt ook de mogelijkheid tot weerstandsmeting, een doorbeltest en het bepalen van de draaiveldrichting. Spanningsmetingen met een meetwaarde groter dan 35 V worden aangegeven met een akoestisch signaal.

De TPT210 geeft de meetwaarde weer door middel van LED’s in 8 stappen. De meetwaarde van wissel- en gelijkspanning wordt door model TPT220 weergegeven op een LCD display.

Met veiligheidscategorie CAT IV 1.000 V zijn beide modellen breed inzetbaar. De behuizing is ergonomisch vormgegeven en biedt beschermingsklasse IP65. De ingebouwde lamp maakt werken in slecht verlichte omstandigheden mogelijk.

Zie www.euro-index.nl voor uitgebreide specificaties.

Reageer op dit artikel