nieuws

Gawalo-lezer wint meetinstrument

digitalisering

Vakblad Gawalo hield in mei een lezersactie, in samenwerking met Euro-Index. Daarbij werd een Blauwe Lijn CAPBs PS20 verloot. Met dit apparaat kunnen onder andere gasdrukverschillen worden gemeten.

Gawalo-lezer wint meetinstrument
Harm Mussche van Mussche Installatie uit Staphorst (rechts) en Gerard Cligge van Euro-index.

Winnaar van de lezersactie werd Harm Mussche van Mussche Installatie uit Staphorst. Op 14 juli jongstleden toog de redactie van vakblad Gawalo, samen met Gerard Cligge, regiovertegenwoordiger van Euro-Index, naar een zonovergoten Staphorst om de prijs te overhandigen. We werden gastvrij onthaald met koffie en koek bij de familie Mussche.

Totaalinstallateur

Harm Mussche is al 26 jaar zelfstandig totaalinstallateur. Mussche Installatie is gevestigd in Staphorst. Het bedrijf voert veel mooie projecten uit in met name de agrarische sector en kleine utiliteit. Harm Mussche is een zeer betrokken vakman. Hij blijft zich bijscholen op zowel e- als w-vakgebieden.

Ontwerpen van installaties

Een groot plezier haalt Harm uit het nadenken over en ontwerpen van installaties. “Met name besturingstechniek en duurzaamheidsaspecten van installaties vindt ik erg interessant. Ook projecten met pv-panelen, zonnecollectoren en warmtepompen kom ik daarbij gelukkig steeds meer tegen”, zo vervolgt Harm enthousiast.

Dagelijks testen en meten

Harm is heel blij met de gewonnen CAPBs PS20. Zeker gezien het feit dat hij tijdens zijn werk dagelijks gebruikmaakt van de test- en meetapparatuur van onder andere Euro-Index. Gawalo wenst zijn abonnee veel werkplezier met de gewonnen prijs.

Reageer op dit artikel