Adverteren

Redactieformule Gawalo
Gawalo richt zich op professionals in de w-installatietechniek. Gawalo publiceert daartoe nieuws en achtergronden over verwarming, sanitair, luchtbehandeling en ventilatie. Binnen deze categorieën wordt het nieuws op de voet gevolgd, maar werkt de redactie vooral aan de theoretische achtergronden die benodigd zijn in de praktijk, zowel behandeld vanuit de (basis)techniek als de geldende regelgeving.

Natuurlijk krijgen actuele onderwerpen de ruimte die ze verdienen, zoals het breed gedragen streven naar gasloze installaties. Gawalo belicht onderwerpen met een dergelijke impact vanuit elk aspect en elke mogelijke oplossing. Zo heeft de verduurzaming invloed op bijna alle aspecten van werktuigkundige installaties. Met voor elk aspect diverse installatietechnische oplossingsrichtingen.

Gawalo & gawalo.nl zijn er voor adviserende en uitvoerende installatieprofessionals bij gemeenten, architectenbureaus, woningcorporaties, installatiebedrijven en advies- en ingenieursbureaus, die streven naar comfortabele, gezonde en veilige woningen en gebouwen.

Voor contentmarketing en leadgeneration heeft Gawalo een zeer interessant themapakket voor u samengesteld. Echt marketing op maat!
Klik hier voor meer informatie.

De website van Gawalo.
Klik hier voor een overzicht van alle mogelijke bannerposities.

Media advies
Uw contactpersoon:
Richard van Dijk/ richardvandijk@vakmedianet.nl | 088 58 40 966 | 06 33 031 474

Hier vindt u informatie over de thema’s en verschijningsdata 2019.

Meer informatie over onze vaktitels vindt u ook op www.bereikdebouw.nl en www.vakmedianet.nl.