Ultieme geluidsreductie voor uw project: nieuwe Wavin AS+

Snellere en eenvoudige installatie, compact ontwerp én optimale geluidsabsorptie: bij de doorontwikkeling van Wavin AS is niets aan het toeval overgelaten. Deze nieuwe generatie Wavin AS+ is het perfecte geluidsarme afvoersysteem, voor bouwkundig adviseurs én installateurs. Het geluidsniveau van uw project kunt u zelf berekenen met de Wavin SoundCheck Tool.

Overal waar een geluidsarme afvoer van belang is

Van hotels en kantoren tot ziekenhuizen en appartementen: overal waar een geluidsarme afvoer van belang is, kunt u ervan op aan dat Wavin AS+ de aangewezen oplossing is. Naast 30 jaar ervaring hebben we meer dan 16.000 uur besteed aan het testen van het geluidsniveau, het onderzoeken van nieuwe materialen en het ontwikkelen van een innovatieve manchet die geen glijmiddel nodig heeft.

Gepatenteerde blauwe manchet en golvend spie-eind

De blauwe manchet is dan ook een van de grote voordelen van het nieuwe afvoersysteem: deze zorgt ervoor dat u bij de installatie geen glijmiddel meer nodig hebt. Ook voorkomt de vorm van de gepatenteerde manchet lekkages en verkleint deze de kans op installatiefouten. Daar komt bij dat het golvende spie-eind de insteekkracht aanzienlijk vermindert, zelfs nu er geen glijmiddel meer nodig is.

Wavin-ASMaximale demping lucht- en contactgeluid

De optimale reductie van luchtgeluid komt door een unieke combinatie van hoge massa kunststof en een juiste wanddikte: met 5,3 mm wanddikte voor buizen van 110 mm en een dichtheid van 1,9 kg/dm3 presteert Wavin AS+ beter dan elk ander systeem op de markt. Daarnaast wordt het contactgeluid van de afvoer gedempt door de lage elasticiteitsmodulus van het flexibele PP-materiaal en de speciaal ontworpen beugels.

Geen twijfel meer over geluidsvoorschriften

Met Wavin AS+ kunt u daarom aan de zwaarste geluidsvoorschriften voldoen. Om dit te controleren is de Wavin SoundCheck Tool ontwikkeld. Dit is een online programma waarmee u zelf het geluidsniveau van uw project berekent. De tool is ontwikkeld door een gespecialiseerd akoestisch ingenieursbureau en is geschikt om 10 lucht- en contactgeluidvariabelen in kaart te brengen.

Gemakkelijk zelf het geluidsniveau berekenen

De SoundCheck Tool simuleert het geluidsniveau van uw installatie en berekent de geluidsniveaus op basis van individuele parameters. De werking tool is eenvoudig: in slechts 6 duidelijk gedefinieerde en intuïtieve stappen krijgt u antwoord op de vraag of uw ontwerp voldoet aan de geluidseisen. Omdat deze geluidsvoorschriften in de bouw voortdurend worden bijgewerkt, zorgen wij ervoor dat onze online tool altijd up-to-date is.

Wavin AS+ maakt deel uit van een breed productassortiment van binnenrioleringen. Het geluidsarme systeem kan op allerlei plekken worden toegepast

De beste oplossing voor uw project

Wavin AS+ maakt deel uit van een breed productassortiment van binnenrioleringen. Het geluidsarme systeem kan op allerlei plekken worden toegepast. Van vrijverval regenwaterafvoersystemen tot commerciële keukens met hoge temperaturen en vethoudend water. Wij helpen u graag aan de beste oplossing voor uw situatie.

Ontdek alle voordelen van Wavin AS+

Benieuwd naar alle voordelen van Wavin AS+? De mogelijkheden van dit systeem leren kennen? Of al aan de slag met de SoundCheck Tool voor uw project? Ontdek de mogelijkheden van Wavin AS+.

Dit artikel is gesponsord door Wavin